EZEK VAGYUNK MI

Képek és videók rólunk


Tinikkel tartott farsangunk idén is jó hangulatban telt, volt játék, tánc, vetélkedő.

Még a 3. adventi vasárnap előtt volt lehetőségünk, hogy az önkormányzat előtt, Ózdon előadjuk a pásztorjátékot, ezzel a betlehemes játékkal készültünk az ózdiaknak. A célunk az volt, hogy megszólítsunk olyan embereket is, akik távol állnak Istentől, hogy közvetítsük feléjük az igazi karácsonyi szeretetet, Isten ajándékát.
Hálásak vagyunk a...

Örömmel számolunk be arról,hogy idén is meglátogatott minket a Mikulás.A gyerekeket már suli után egyből a közösségi terembe kísértük,ahol készültünk a Mikulás érkezésére. Rengeteg gyerek gyűlt össze,de szerencsére a Mikulás zsákja is hatalmas volt. Kicsik és nagyok tánccal, énekkel köszöntötték a Télapót,aki nagyon örült a szép műsornak.
Minden...

Szeretettel számolunk be arról, hogy remekül sikerült a missziós találkozó. Ezúttal mi fogadtuk a vendégeket Sajókazáról. Egy nagy csapat érkezett hozzánk, akik hála Istennek nagyon jól érezték magukat. Ilyenkor mindig bemutatkozunk egymásnak, mi is készültünk műsorral és ők is hoztak táncot nekünk.

Eszméletlen, hogy milyen gyorsan itt az év vége, hamarosan belépünk a decemberbe, ezzel az adventi készülődésbe.

Kicsikkel való foglalkozásunk különösen fontos számunkra. Látjuk, hogy ők a jövő nemzedéke, szeretnénk rájuk időt, energiát fordítani. Alkalmainkon helye van a közös imádságnak, beszélgetésnek, játéknak, sportnak, kézműveskedésnek egyaránt.

Támogatóinknak hála 2023 nyarán is megvalósulhatott a tinik nyári tábora. Sok szervezés, készülődés után egy tartalmas hetet tölthettünk a Balaton partján, a héten volt medencézés, strand, esti próbák, sport, kézműves, dicsőítés, tanítások, kirándulás és persze rengeteg beszélgetés, fejlődés, tábori móka, tábortűz.

2023 nyarán erdei kalandtábort tarthattunk a közösségünkbe járó legkisebbeknek. Egy-egy ilyen hét mindig alkalmat ad arra, hogy együtt tanuljunk, új ismereteket, élményeket kaphassanak a kicsik. Volt kézmúűves, sport, imádság, mozi, strand...Mindenki nagyon jól érezte magát! Köszönjük segítőink kitartó munkáját és minden adományozó segítségét!ÉS MOST?

Támogasd küldetésünket