EZEK VAGYUNK MI

Képek és videók rólunk


Szeretettel számolunk be arról, hogy remekül sikerült a missziós találkozó. Ezúttal mi fogadtuk a vendégeket Sajókazáról. Egy nagy csapat érkezett hozzánk, akik hála Istennek nagyon jól érezték magukat. Ilyenkor mindig bemutatkozunk egymásnak, mi is készültünk műsorral és ők is hoztak táncot nekünk.

Eszméletlen, hogy milyen gyorsan itt az év vége, hamarosan belépünk a decemberbe, ezzel az adventi készülődésbe.

Kicsikkel való foglalkozásunk különösen fontos számunkra. Látjuk, hogy ők a jövő nemzedéke, szeretnénk rájuk időt, energiát fordítani. Alkalmainkon helye van a közös imádságnak, beszélgetésnek, játéknak, sportnak, kézműveskedésnek egyaránt.

Támogatóinknak hála 2023 nyarán is megvalósulhatott a tinik nyári tábora. Sok szervezés, készülődés után egy tartalmas hetet tölthettünk a Balaton partján, a héten volt medencézés, strand, esti próbák, sport, kézműves, dicsőítés, tanítások, kirándulás és persze rengeteg beszélgetés, fejlődés, tábori móka, tábortűz.

2023 nyarán erdei kalandtábort tarthattunk a közösségünkbe járó legkisebbeknek. Egy-egy ilyen hét mindig alkalmat ad arra, hogy együtt tanuljunk, új ismereteket, élményeket kaphassanak a kicsik. Volt kézmúűves, sport, imádság, mozi, strand...Mindenki nagyon jól érezte magát! Köszönjük segítőink kitartó munkáját és minden adományozó segítségét!

A vakáció kirobbanása előtt sportnapot tarthattunk a kicsiknek és a nagyoknak egyaránt. Volt foci, ugrókötél, sorverseny, hulahopp, ki mit szeretett volna...

2023 májusban egy hosszabb időt tölthettünk együtt a szolgálókkal. Volt lelki rész, játék, beszélgetés, kis kirándulás.

Egy bizonyságot hallhattak a tinik személyesen attól a személytől, aki átélte ezt a csodát. Váradi István, 32 éves családapa volt a vendégünk. Covidtúlélő. A covid során mélyaltatásban volt, már az orvosok is lemondtak róla, a tüdöjének mar csak a 3% működött, de mélyaltatásban volt egy isteni találkozása. Hisszük, amit mond, hogy maga Krisztus...ÉS MOST?

Támogasd küldetésünket